RC Genk ontslaat John van den Brom

© fcutrecht.nl
AMERSFOORT - John van den Brom is niet langer trainer van RC Genk. De Belgische bekerhouder ontsloeg de Amersfoorter, na een reeks teleurstellende resultaten. RC Genk staat momenteel achtste in de hoogste klasse van België.
"De clubleiding heeft deze beslissing genomen omdat de resultaten niet in overeenstemming zijn met de kwaliteiten van de spelerskern en met de ambities die we dit seizoen samen hebben uitgesproken", laat het bestuur van RC Genk weten.
Van den Brom vertrok in november 2020 bij FC Utrecht om trainer te worden bij RC Genk. Hij veroverde met zijn ploeg in zijn eerste seizoen de Belgische beker, maar dit jaar vallen de resultaten tegen. Eerder werd Van den Broms assistent Dennis Haar al ontslagen.
Van den Brom was eerder zeer succesvol in België. Hij werd in 2013 landskampioen met Anderlecht. De Amersfoorter was in het betaalde voetbal ook trainer bij AGOVV, Vitesse, ADO Den Haag en AZ. Als trainer van die laatste club werd hij in 2018 uitgeroepen tot beste trainer van de eredivisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.