Sportlust'46 en IJsselmeervogels winnen oefenduel

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/WOERDEN - Derde divisionist Sportlust'46 heeft het oefenduel bij tweede divisionist ASWH met 0-4 gewonnen. IJsselmeervogels oefende tegen het elftal van werkloze profs en won met 5-3.
Sportlust'46 kwam tegen ASWH na een kwartier op 0-1 voorsprong via Bas van Zoest. In de slotfase van de wedstrijd maakten Zakaria Issarti, Quincy Arends en Wessel Meiring er 0-4 van.
Bij rust stond het 2-2 tussen IJsselmeervogels en de werkloze profs. Namens De Rooien hadden Mitch Willems en Christos Ibrahim gescoord. In de laatste tien minuten trok IJsselmeervogels de 5-2 winst naar zich toe door twee treffers van Danny van den Meiracker en één van Pieter Langedijk.
Bij IJsselmeervogels speelden Youness Mokhtar (aanvaller), Fahd Aktaou (verdediger), Sebastiaan Senstius (verdediger) en Akif Hancer (aanvallende middenvelder) mee op proefbasis.