Derde plaats voor Bart Hoolwerf bij Marathon Cup in Breda

© Orange Pictures
PROVINCIE UTRECHT - Bart Hoolwerf is derde geworden bij de achtste wedstrijd om de Marathon Cup in Breda. De inwoner van Eemdijk verloor de massasprint van de Belgische winnaar Bart Swings.
Nederlander Harm Visser eindigde als tweede. Hoolwerf, die vorige week nog goud pakte op de massastart bij de wereldbeker, was de beste regiogenoot. Zijn broer Evert Hoolwerf finishte als tiende, Ivar Immerzeel uit Wilnis werd vijftiende en Niels Immerzeel uit Wilnis was de nummer 26.
Evert Hoolwerf is de beste regiogenoot in het algemeen klassement. Hij staat achtste. Ivar Immerzeel is de hoogstgenoteerde regiogenoot in het jongerenklassent met een derde plaats.

Merkens dertiende bij vrouwenwedstrijd

Bij de vrouwenwedstrijd in Breda was er minder regionaal succes. Jessica Merkens uit Utrecht was de beste regiogenote met een dertiende plek. Femke Mossinkoff soleerde naar haar eerste winst op het hoogste niveau. Emma Engbers uit Utrecht werd vijftiende en Melissa van Pierre uit Mijdrecht was de nummer 25. Engbers is de beste regiogenote in het algemene klassement met plaats acht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.