Visscher verliest finale NK tennis: 'Maar geeft perspectief'

PROVINCIE UTRECHT - Stephanie Visscher heeft de finale van het NK tennis verloren. De tennisster uit Elst ging met 2-0 in sets onderuit tegen topfavoriete Suzan Lamens.
Stephanie Visscher
Stephanie Visscher © Orange Pictures
Visscher, die als derde was geplaatst, verloor de twee sets met 6-3 en 6-2. "Nu overheerst de teleurstelling. Maar ik kan terugkijken op een goede week, dat geeft perspectief", aldus Visscher na afloop. "Het is voor mij wel het beste resultaat tot nu toe op een NK."
Zaterdag verloor Visscher ook al samen met Eva Vedder de finale van de damesdubbel.

Stappen zetten

Over haar afgelopen jaar is Visscher tevreden. "Mijn spel is op veel gebieden vooruit gegaan. Op dit NK heb ik ook laten zien dat ik meekan. Tuurlijk zijn er nog dingen die beter moeten als ik nog een stap wil maken", aldus Visscher die dit seizoen negen finales speelde. "Dat is iets om trots op te zijn. Hopelijk worden het er volgend jaar net zoveel of nog meer."
"De balans in mijn spel moet beter", zegt Visscher. Regiogenoot Botic van de Zandschulp won niet alleen de Nederlandse titel, hij beleefde dit seizoen zijn doorbraak. "Daar ik heb met veel plezier naar gekeken. Dat is super mooi. Hopelijk ligt er voor mij ook zo'n weg in het verschiet. Het kan soms opeens hard gaan."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.