Vince Gino Dekker bezig aan laatste seizoen bij Spakenburg

Vince Gino Dekker
Vince Gino Dekker © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Vince Gino Dekker gaat zijn aflopende contract bij tweede divisionist Spakenburg niet verlengen. De aanvaller heeft dit besloten naar aanleiding van de gekozen speelwijze voor volgend seizoen.
Vanaf komend seizoen heeft Patrick Loenen de leiding bij Spakenburg en hij gaat in een 4-4-2 formatie spelen. De oefenmeester en de club wilde Dekker graag behouden bij de Blauwen.
"Mijn kwaliteiten komen het beste tot zijn recht in een 4-3-3-systeem. Daarnaast wil ik niet nog eens in een situatie terechtkomen zoals dit seizoen waarin de trainer besloot om 4-4-2 te spelen, een systeem dat eveneens niet mijn voorkeur heeft", aldus Dekker op de website van Spakenburg.

Geen wrok

De aanvaller zegt aan het einde van het seizoen door de voordeur te vertrekken. "Aan de mensen van de club of de nieuwe trainer ligt het zeker niet. En ook niet aan de fans en de club, want die zijn geweldig. Ik heb hier echt drie fantastische jaren gehad. Maar voor volgend seizoen ga ik op zoek naar een club met een spelsysteem dat beter bij mij past."
Dekker speelt sinds oktober 2019 voor Spakenburg.