Spakenburg verlengt vier contracten

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Koos Werkman, Tim Brinkman, Youri Koelewijn en Wimilo Vink spelen ook volgend seizoen voor Spakenburg. Het kwartet heeft zijn contract bij de tweede divisionist verlengd tot de zomer van 2023. Eerder legde Spakenburg ook Robin Eindhoven en Floris van der Linden voor extra jaar vast.
Verdediger Koos Werkman (31) kwam in 2019 over van HHC Hardenberg en gaat volgend seizoen zijn vierde seizoen in. Bilthovenaar en linksachter Tim Brinkman (24) stapte in januari 2020 over van Jong FC Utrecht en begint dus aan zijn derde seizoen bij Spakenburg. Youri Koelewijn (22) is al zijn hele leven lid van de club en speelde ondanks zijn jeugdige leeftijd al meer dan 100 wedstrijden in de hoofdmacht. Aanvallende middenvelder Wimilio Vink (28) is sinds de zomer van 2020 actief bij Spakenburg.
Voor het nieuwe seizoen trok Spakenburg ook al Thomas Heideman en Nick Verhagen (Sportlust'46), Maurice de Ruiter (Sparta Nijkerk) en Vincent Volkert (Koninklijke HFC) aan.
Van drie spelers staat vast dat zij na dit seizoen vertrekken. Roy Terschegget (De Merino's) en Lowie van Zundert (Kozakken Boys) hebben al een nieuwe club. Vince Gino Dekker is nog op zoek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.