Wouter van Hoof langer bij IJsselmeervogels

SPAKENBURG - Wouter van Hoof heeft zijn contract bij IJsselmeervogels met een jaar verlengd. De geboren Cothenaar gaat daarmee zijn vierde seizoen bij de Topklasser in.
De 24-jarige aanvallende middenvelder hoort sinds zijn komst tot de vaste waarden van het eerste elftal. Van Hoof was in het verleden actief voor GVVV uit Veenendaal en het Cothense SVF.
Doelman Kevin Balvers neemt na dit seizoen afscheid. De 20-jarige keeper was jarenlang derde doelman bij de Rooien en verdedigde enkele malen het doel van het eerste elftal. Hij kiest er voor om elders eerste keeper te worden, maar waar is nog onbekend.
IJsselmeervogels kan wel nog minstens één seizoen rekenen op Ferdinand Katipana. De 30-jarige linkspoot tekende een contract voor 1 jaar met een optie voor nog een seizoen bij de Spakenburgse topklasser.
Katipana gaat daarmee zijn vierde jaar op de Westmaat in. Met uizondering van het afgelopen half jaar was de verdediger vrijwel altijd een vaste waarde in het eerste elftal van de Rooien.
Door een blessure kwam hij dit seizoen nog weinig in actie, maar daar lijkt spoedig verandering in te komen. De Amersfoorter maakte kort geleden zijn rentree in de hoofdmacht.
Ook Nick Kuipers blijft langer bij de Vogels. De 22- jarige verdediger tekende voor een extra seizoen en gaat daarmee zijn tweede jaar in bij Ijsselmeervogels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.