Dalto tankt vertrouwen na eerste zege: 'Zie veel perspectief'

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Door de eerste zege in de Korfbal League (27-26 op LDODK) tankt Dalto vertrouwen. "Ik zie alles met nog veel perspectief tegemoet", zegt Barry Schep, trainer van de ploeg uit Driebergen, tegen RTV Utrecht.
Barry Schep spreekt zijn ploeg Dalto toe
Barry Schep spreekt zijn ploeg Dalto toe © Fotostudio Red Green Blue
Dalto is hekkensluiter in poule A van de Korfbal League met twee punten uit acht wedstrijden. Er staan hierin nog twee wedstrijden op het programma. Volgende week wacht de kraker tegen nummer voorlaatst KCC, dat vier punten uit acht duels heeft. "Zij zijn net als wij degradatiekandidaat. De winst op LDODK is een meevaller richting die wedstrijd", aldus Schep die onlangs zijn contract verlengde bij de Driebergenaren.
Dalto-trainer Barry Schep blikt in Namen en Rugnummers vooruit op het vervolg van de Korfbal League

Regeling degradatiepoule

Er zijn twee poules in de Korfbal League. De nummers vier, vijf en zes van beide poules gaan de 'degradatiepoule' in en strijden om lijfsbehoud. Het staat al vast dat Dalto daarin gaat belanden. Resultaten uit de eerste poule tegen teams die ook in de degradatiepoule komen worden meegenomen.
We praten veel over hoe mooi het zou zijn als er publiek bij de volgende wedstrijd is
Barry Schep, trainer Dalto
Schep hoopt dat er bij de volgende wedstrijd weer publiek kan zijn. "Dat zou fantastisch zijn. We zaten er gisteren na de wedstrijd en vandaag ook nog in de app over te praten. Daar kijken we naar uit. Hopelijk maken ze dinsdag (dag van de coronapersconferentie red.) iets heel moois bekend."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.