Rodny Hofman keert na ruim 10 jaar terug bij DOVO

© DOVO
VEENENDAAL - Rodny Hofman keert per direct terug bij DOVO, de Veenendaalse club die hij 2010 verliet. Hij tekent in eerste instantie voor een half seizoen.
Hofman debuteerde in 2007 in de hoofdmacht van DOVO en was jarenlang niet meer weg te denken uit de basisopstelling. In totaal droeg hij 77 officiële wedstrijden het shirt van DOVO.
Daarna vertrok hij en speelde hij onder meer voor GVVV, TEC Tiel en afgelopen half jaar Alverna. Nu tien jaar later, keert hij dus terug in Veenendaal. De afgelopen weken trainde Hofman al meerdere keren mee. Nu ook de KNVB groen licht gegeven heeft, is de terugkeer definitief.
"Ik ben blij dat de overgang nu officieel is", zegt Hofman. "Op zaterdag voetballen vond ik toch het fijnst, dus die wens is in vervulling gegaan. DOVO biedt mij die kans en de club is dan ook geen onbekende voor mij. Ook met een hoop jongens heb ik al eens samengespeeld. Als we weer gaan voetballen dan gaan we ons met deze groep handhaven in de derde divisie, daar twijfel ik niet over."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.