FC Utrecht wint oefenduel van Ajax, rentree St. Jago

St.Jago op archiefbeeld
St.Jago op archiefbeeld © fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft woensdag een oefenduel tegen Ajax gewonnen. De Utrechters waren met 0-1 te sterk.
Zes minuten voor rust wist Moussa Sylla het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. De Franse aanvaller stormde de rechterkant van het veld over en wist vervolgens zijn directe tegenstander uit te kappen om vervolgens de bal tegen de touwen te schieten.
FC Utrecht begon het duel in Amsterdam met spelers die de laatste twee duels minder aan spelen toe komen: Oelschlägel; Meissen, Janssen, St.Jago, Zagre; Van Overeem, Ramselaar, Gustafson, Van den Berg; Sylla, Balk.
Voor Tommy St.Jago waren het zijn eerste officieuze minuten sinds zijn langdurige knieblessure. De talentvolle verdediger raakte in augustus van vorig jaar, een week voor de competitiestart, geblesseerd.