Utrechtse topscorerslijst: Alleen Van Zelst en Van der Weijden trefzeker uit top 7

© Orange Pictures
PROVINCIE UTRECHT - Nu er weer steeds meer wedstrijden worden gespeeld in het topamateurvoetbal vallen er ook steeds meer doelpunten. Klassementsleiders Tyrone Fonville en Floris van der Linden kwamen nog niet in een officieel duel in actie. De twee worden in de Utrechtse topscorerslijst op de hielen gezeten. Nigel van Zelst en Mark van der Weijden zijn dit weekend dichterbij gekomen.
Van Zelst scoorde namens Eemdijk de winnende 1-2 op bezoek bij HZVV. Hierdoor werd Eemdijk de nieuwe koploper van de Hoofdklasse B en Van Zelst komt dichterbij de leiding in de Utrechtse topscorerslijst.
Feest was er bij Sportlust'46 doordat de Woerdenaren de eerste periodetitel wisten te veroveren. Bij de 3-1 winst op ODIN'59 zorgde Van der Weijden voor de openingstreffer. Hierdoor is hij gestegen in de Utrechtse topscorerslijst.
De Utrechtse topscorerslijst per 15-02-2022
De Utrechtse topscorerslijst per 15-02-2022 © RTV Utrecht
[Kader:De Utrechtse topscorerslijst is een klassement van RTV Utrecht waarin alle doelpunten van voetballers uit de regio worden bijgehouden. Van de eredivisie tot en met de hoofdklasse. Voor deze lijst tellen alleen doelpunten die voor Utrechtse clubs zijn gemaakt.]

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.