Nieuw bestuur voor DOVO

© Jeroen van den Berg / bewerking RTV Utrecht
VEENENDAAL - DOVO heeft een nieuw bestuur geformeerd voor de Stichting FSD. Onder deze rechtspersoon vallen de samenstelling en financiën van de complete staf en spelersgroep van DOVO 1. De nieuwe bestuursleden zijn Henri Drost (voorzitter), Jan Pieter van Dijk (secretaris) en Theo Pieter de Groot (penningmeester).
Laatstgenoemde krijgt als penningmeester directe ondersteuning van Martijn Bos, voormalig eerste elftalspeler van DOVO. "Het bestuur van DOVO is er zeer content mee dat dit kwartet deze taken op zich wil nemen", zegt Bert Septer, voorzitter van de vereniging DOVO. "Ze nemen de nodige bestuurlijke ervaring met zich mee, kennen de weg binnen DOVO goed en zijn in staat te verenigen."
De personen die formeel als FSD-bestuurslid worden benoemd, zijn langjarig lid van DOVO en vervulden in het verleden al functies binnen de club. Zo was Henri Drost tussen 2010 en 2014 voorzitter van DOVO, is Jan-Pieter van Dijk momenteel bestuurslid van de SponsorGroep DOVO en was Theo Pieter de Groot tussen 2010 en 2015 al eens bestuurslid van de Stichting FSD.

Eerste taak

De vorige bestuursleden van de Stichting FSD, Lenno van Kleef, William Honders en Wilco Vink, legden onlangs hun functie neer. Eerste taak voor het nieuwe FSD-bestuur is het formeren van een voetbaltechnische commissie. Die commissie zal zich de komende weken, namens het bestuur van DOVO en onder financiële auspiciën van het FSD-bestuur, primair richten op de samenstelling van de selectie van het eerste elftal van DOVO voor het seizoen 2022/2023. Op iets langere termijn zal naar verwachting ook het opleidingsteam JO23-1 onder de verantwoordelijkheid van deze commissie gaan vallen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.