Volleybal: Taurus lijdt verrassende nederlaag, VV Utrecht ruim onderuit tegen koploper

© Fotostudio RedGreenBlue
HOUTEN - De volleyballers van Taurus hebben een verrassende nederlaag geleden in de eredivisie. Nummer voorlaatst VCN was met 3-2 te sterk voor de bezoekers uit Houten. De dames van VV Utrecht gingen in eigen huis kansloos met 0-3 onderuit tegen eredivisie koploper Team22.
Taurus gaf een 0-2 voorsprong in sets uit handen. De setstanden in de laatste reguliere competitiewedstrijd voor de Houtenaren waren 17-25, 13-25, 25-20, 25-22 en 15-11. Hans van Westrienen was zoals vaker topscorer bij Taurus, hij scoorde vijftien punten.
De ploeg uit Houten gaat nu de B-poule in. Degradatie is niet mogelijk. Doordat Taurus als zesde zijn geëindigd in de reguliere competitie, beginnen ze de B-poule met vier punten. De B-poule bestaat uit zes teams en ze spelen twee keer tegen elkaar.

VV Utrecht verliest na bereiken bekerfinale

VV Utrecht wist het bereiken van de bekerfinale eerder deze week geen goed vervolg te geven. De setstanden in de 3-0 verloren wedstrijd tegen Team22 waren 21-25, 17-25 en 16-25. Jolien Sinnema verzamelde de meeste punten voor VV Utrecht, welgeteld negen.
De eredivisie debutant uit Utrecht was al verzekerd van de kwartfinales om het landskampioenschap. VV Utrecht staat zesde in de eredivisie met dertig punten uit zeventien duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.