Hoogland weer met beide benen op de grond: 'Gesloopt na twee wedstrijden in vier dagen'

HOOGLAND - Hoogland heeft de inhaalwedstrijd in de 3e divisie zondag tegen ADO'20 verloren. In Heemskerk eindigde het duel gisteravond in 3-0.
Hoogland in actie tegen ADO'20
Hoogland in actie tegen ADO'20 © RTV Utrecht/Arnold Schenk
Afgelopen zondag stuntte Hoogland nog met een 4-1 zege op koploper OFC. Dat zat er tegen het eveneens hoger geklasseerde ADO'20 niet in.
In de 26e minuut opende de thuisploeg de score via Raymond de Waard. Amper zeven minuten later was het door een doelpunt van Daan Boerlage 2-0. Acht minuten voor tijd gooide Boerlage de wedstrijd definitief op slot door eens strafschop binnen te schieten.
ADO'20 - Hoogland 3-0
26' Raymond de Waard [1-0

33' Daan Boerlage [2-0]

82' Daan Boerlage (pen) [3-0]]

Gesloopt na twee wedstrijden in vier dagen

Trainer Roy Versluis was teleurgesteld in wat hij te zien kreeg. "Slap, inspiratieloos eigenlijk, het was helemaal niet goed. Wat zondag prachtig was, was vandaag precies het tegenover gestelde. Ik denk dat die wedstrijd ook nog wel in de benen zat, maar dat mag geen excuus zijn."
Arnold Schenk sprak met Hoogland-trainer Roy Versluis
Hoogland speelt de komende vier weken acht wedstrijden. Versluis begrijpt dat, maar vraagt zich of dat op dit niveau verstandig is. "We moeten erg voorzichtig zijn, want we hebben niet zo'n brede selectie. We hebben eigenlijk aan schadebeperking gedaan. Zondag wacht DEM, die wedstrijd is nog veel belangrijker. Die moeten we op 11 punten zetten."
Zondag wacht DEM, die wedstrijd is veel belangrijker
Roy Versluis
Speler Lex Hienekamp denkt niet dat de zege op OFC verwachtingen mocht opwekken tegen ADO'20. "Ik denk dat we niet in de positie zitten om dat te mogen denken. We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken en niet zomaar denken dat we potjes gaan winnen."
Arnold Schenk sprak ook met Lex Hienekamp
Ook Hienekamp denkt dat conditie in combinatie met het loodzware programma een factor was. "We waren overal te laat, maar ik zat er conditioneel ook doorheen. Twee wedstrijden in vier dagen dat voel je wel. We kwamen overal een stapje te laat waar we ze zondag steeds een stapje voor waren."
Hoogland had bij winst opnieuw een flinke sprong omhoog gemaakt op de ranglijst. Het blijft nu 14e in de stand. Het heeft 19 punten uit 18 wedstrijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.