Hockeysters Kampong verliezen van koploper, SCHC wint nipt

BILTHOVEN - In de hoofdklasse hockey is het Kampong niet gelukt om te stunten bij koploper Den Bosch. De Utrechtse vrouwen gingen met 3-0 onderuit. SCHC uit Bilthoven wist in dezelfde competitie door een late treffer met 0-1 te winnen van hdm.
SCHC staat op de ranglijst tweede met 36 punten uit vijftien wedstrijden. Kampong is de nummer zeven met 18 punten uit zestien duels. De Utrechters hebben negen punten achterstand op nummer vier HGC. De nummers 1 tot en met 4 gaan de play-offs om de landstitel in.

Nederlaag Kampong

Joosje Burg opende namens Den Bosch al in de tweede minuut de score tegen Kampong. In de zestiende minuut maakte Marloes Keetels er namens de thuisploeg 2-0 van. De derde treffer van Den Bosch viel een minuut voor tijd. Margot van Geffen verzorgde de 3-0.

Winst SCHC

SCHC was in het duel met hdm de favoriet. De Bilthovenaren wisten de overwinning uiteindelijk naar zich toe te trekken. Zes minuten voor tijd kwam SCHC tot scoren waardoor de drie punten werden meegenomen.