Hoogland gaat verrassend onderuit tegen hekkensluiter: 'Domper'

HOOGLAND - Het is Hoogland niet gelukt om van hekkensluiter DEM te winnen. De ploeg van trainer Roy Versluis ging met 0-1 onderuit.
Verslaggever Menno Schilder over de nederlaag van Hoogland
In de eerste helft had Hoogland het al heel moeilijk tegen de hekkensluiter. Maar ook in het tweede bedrijf was DEM de betere partij. Hoogland hield zich lang staande, tot twee minuten voor tijd. Timo Wolters zorgde voor de 0-1 eindstand.
Hoogland staat in de derde divisie B veertiende met 19 punten. DEM blijft hekkensluiter met 15 punten.
Hoogland - DEM
Hoogland - DEM © RTV Utrecht

Domper

Trainer Versluis noemt de nederlaag een domper. "We moeten een punt over de streep trekken. Op basis van het voetbal heeft DEM het wel verdiend', aldus de oefenmeester. "Ze speelde zeker niet als een degradant."
Trainer Roy Versluis in gesprek met verslaggever Menno Schilder
"Wij hebben vandaag niet zoveel goede dingen laten zien. Het was van onze kant een matige wedstrijd", blikt speler Henryi Kersten terug. "Wij hebben nog niet een ploeg dat we alle kansen bij elkaar spelen."
Vorige week wist Hoogland nog van koploper OFC te winnen. "Het verschil is inderdaad groot met vandaag. Dat is het mysterieuze van voetbal", zegt Versluis. "Dit is een tegenvaller, vorige week waren bonuspunten. Er is nog geen man over boord."
Henri Kersten in gesprek met verslaggever Menno Schilder
"We hebben nog iets van vijftien wedstrijden te gaan. Ook al hadden we gewonnen dan waren we er ook nog niet geweest. Maar we moeten natuurlijk wel de puntjes bij elkaar gaan sprokkelen", aldus Kersten.
Hoogland - DEM: 0-1

88' Timo Wolters (0-1)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.