Mannen SCHC moeten het hoofd buigen tegen Pinoké

BILTHOVEN - De hockeyers van SCHC hebben op eigen veld verloren van Pinoké. De Bilthovenaren gingen met 3-4 onderuit tegen de nummer drie van de hoofdklasse.
In het eerste kwart kwam Pinoké op 0-1 voorsprong via Miles Bukkens. In de 21 minuut was het Conor Empey die namens SCHC de 1-1 op het scorebord zette.
Bukkens zorgde in de 44e minuut opnieuw voor de voorsprong van Pinoké: 1-2. Negen minuten voor tijd leek SCHC via de 2-2 van Cédric Terwel een punt veilig te stellen. Niets bleek minder waar. Niklas Wellen en Dennis Warmerdam scoorden nog namens de bezoekers waardoor de eindstand 2-4 werd.
SCHC staat in de hoofdklasse voorlaatste met 7 punten uit vijftien wedstrijden. Hekkensluiter Hurley heeft slechts twee punten. Nummer tien Tilburg heeft één punt meer dan de Bilthovenaren.
SCHC - Pinoké: 3-4

13' Miles Bukkens (0-1)
21' Conor Empey (1-1)
44' Miles Bukkens (1-2)
61' Cédric Terwel (2-2)
64' Niklas Wellen (2-3)
70+3' Dennis Warmerdam (2-4)