GVVV verliest, Montfoort wint opnieuw

REGIO - Het Veenendaalse GVVV heeft thuis verloren van NSC. Het werd 2 - 1.
GVVV heeft al vaker bewezen het moeilijk te hebben met ploegen die onderaan staan in de Hoofdklasse B. Ook vandaag bleek er sprake van onderschatting. De Veenendalers kwamen nog wel op een 1 - 0 voorsprong dankzij een doelpunt van Daan van der Valk.
In de tweede helft lukte niets meer aan de kant van GVVV. Waar de ploeg uit Veenendaal de kansen niet wist te benutten, vond NSC wel het net.
Montfoort won in de Hoofdklasse B opnieuw een wedstrijd. Thuis werd er met 3 - 1 gewonnen van DTS'35. Mitchell Bottenheft, Erwin van der Klis, en Bart Roelofs scoorden voor Montfoort. In de tweede helft wist DTS'35 nog wel een keer te scoren. Zo blijft de verrassing uit de Hoofdklasse B verrassen.
Montfoort blijft op de derde plaats staan met 26 punten uit veertien duels. Maar GVVV heeft twee wedstrijden meer gespeeld en koploper Xerxes DZB maarliefst vier. GVVV staat tweede met 34 punten uit zestien wedstrijden.
Koploper in de Hoofdklasse B blijft Xerxes DZB. Wel heeft Xerxes twee wedstrijden meer gespeeld dan GVVV.