Gelijkspel voor GVVV door late tegentreffer: 'Komt hard aan'

VEENENDAAL - Hekkensluiter GVVV heeft in de tweede divisie voor de vierde keer op rij niet verloren. De Veenendalers speelden, door een tegentreffer via een strafschop in de laatste minuut, met 2-2 gelijk tegen Kozakken Boys.
Verslaggever Bert Kous over het gelijkspel van GVVV

Twee snelle Veenendaalse treffers

In de negende minuut wist GVVV vanuit de counter toe te slaan. Nadat Kozakken Boys een hoekschop had gehad wist Byron Burgering in de omschakeling voor de 1-0 te zorgen. Iets meer dan tien minuten konden de aanhangers van de Veenendaal van de voorsprong genieten. In de 21e minuut maakte Lars Hutten er namens Kozakken Boys namelijk 1-1 van.
Vijf minuten na rust kreeg GVVV een strafschop nadat Lars ten Tije, in de rust in het veld gekomen voor Jordi Bitter, was neergehaald. Ten Tije ging zelf achter de bal staan en faalde niet: 2-1. GVVV rekende zich al rijk maar in de extra tijd van de tweede helft kwam de gelijkmaker alsnog op het scorebord. Via een strafschop van Thomas Marijnissen kwam de 2-2 eindstand op het scorebord.
GVVV - Kozakken Boys
GVVV - Kozakken Boys © RTV Utrecht

Ranglijst

GVVV blijft de hekkensluiter van de tweede divisie. De Veenendalers hebben het gat tot voorlaatst ASWH wel verkleind. GVVV staat nu op 16 punten, ASWH op 19 punten.

Zuur

"Dit doet heel pijn", spreekt de aangeslagen Tom Oostinjen na afloop. "We kwamen na rust snel op 2-1 en dan weet je dat het tegenhouden wordt."
Tom Oostinjen: 'Deze komt heel hard aan'
Oostinjen baalde enorm van het gelijkspel. "We hebben dit seizoen veel tegenslagen waar we mee om moeten gaan. Het is heel zuur dat je hem zo laat nog tegen krijgt."
GVVV – Kozakken Boys: 2-2

9' Byron Burgering (1-0)
21' Lars Hutten (1-0)
50' Lars ten Teije (1-2, pen)
90+3' Thomas Marijnissen (2-2)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.