Ruime zege voor Eemdijk, DHSC onderuit op eigen veld

© Orange Pictures
UTRECHT - Eemdijk heeft in de hoofdklasse B een ruime overwinning geboekt op Noordscheschut. De Diekers rekenden met 5-1 af met de hekkensluiter. In de hoofdklasse B liep het Utrechtse DHSC tegen een 0-2 nederlaag aan tegen FC Rijnvogels.

Eemdijk houdt druk op concurrentie

Al na 25 minuten had Eemdijk een comfortabele 3-0 voorsprong bij elkaar gespeeld. Argjend Selimi, Frank Heus en Nigel van Zelst vonden het net op Sportpark de Vinken.
Noordscheschut deed voor rust nog wat terug, maar daardoor liet de ploeg van trainer Willem Romp zich niet van de wijs brengen. Argjend Selimi scoorde kort na rust zijn tweede goal, waarna Jesper van Dalen de 5-1 op het scorebord schoot.
Met drie punten erbij komt Eemdijk op 42 punten uit 21 wedstrijden in de hoofdklasse B. Daarmee blijft het in het kielzog van koploper Genemuiden en achtervolgers RKAV Volendam en Urk.
Eemdijk - Noordscheschut (Hoofdklasse B)

8' Argjend Selimi (1-0)
23' Frank Heus (2-0)
26' Nigel van Zelst (3-0)
29' Noordscheschut (3-1)
48' Argjend Selimi (4-1)
80' Jesper van Dalen (5-1)

DHSC incasseert nederlaag in tweede helft

Pas na de rust vielen de doelpunten op Sportpark Wesley Sneijder, maar niet voor DHSC. Tom Beijen maakte tien minuten na de pauze de 0-1 voor FC Rijnvogels, waarna Maarten Reyneveld een kwartier voor tijd de eindstand op 0-2 bepaalde in het voordeel van de bezoekers uit Katwijk.
Door de nederlaag blijft DHSC steken op 23 punten uit 21 wedstrijden. Het bivakkeert daarmee onderin de middenmoot.
DHSC - FC Rijnvogels (Hoofdklasse A)

57' Tom Bijen (0-1)
75' Maarten Reyneveld (0-2)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.