Sportlust'46 krijgt in slotfase deksel op de neus

© Rene Baelde
WOERDEN - Sportlust'46 heeft opnieuw pas op de plaats moeten maken in de titelstrijd van de derde divisie A. De Woerdenarren kwamen nog op voorsprong tegen Barendrecht maar verloren uiteindelijk met 1-2.
Het was clubtopscorer Mark van der Weijden die namens Sportlust de score opende. In de 37e minuut werkte hij de 0-1 binnen. Even later kon hij via een strafschop ook zijn negentiende treffer van het seizoen maken, maar hij miste vanaf elf meter.
In de tweede helft wist de thuisploeg de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Ook namens Barendrecht scoorde de clubtopscorer. Marouane Bakour schoot via de binnenkant van de paal de 1-1 binnen. Met nog één minuut te spelen viel de winnende 1-2. Tim Eekman bezorgde Barendrecht de overwinning.

Ranglijst

Sportlust'46 blijft ondanks de nederlaag de nummer drie van de derde divisie A. De Woerdenaren hebben 42 punten. Sparta Nijkerk speelde gelijk en raakte daardoor de koppositie kwijt aan het winnende FC Lisse. Sparta Nijkerk heeft 48 punten, lijstaanvoerder FC Lisse staat op 49.
Barendrecht – Sportlust'46: 2-1

37' Mark van der Weijden (0-1)
67' Marouane Bakour (1-1)
89' Tim Eekman (2-1)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.