GVVV thuis onderuit tegen Scheveningen: 'Minste wedstrijd tot nu toe'

VEENENDAAL - Het is GVVV zaterdag niet gelukt om de laatste plek van de tweede divisie te verlaten. De Veenendalers gingen op eigen veld met 0-2 onderuit tegen Scheveningen.

Twee keer De Niet

Op slag van rust kwam Scheveningen op de terechte 0-1 voorsprong. GVVV wist in de eerste helft geen enkele kans te creëren. Mike de Niet zorgde in de 44e minuut voor het doelpunt van de bezoekers.
Nadat de tweede helft zeventien minuten bezig was kreeg Scheveningen een strafschop doordat Achraf Nejmi Lex Immers had neergetrokken. De Niet ging achter de bal staan en faalde niet: 0-2.
GVVV - Scheveningen
GVVV - Scheveningen © RTV Utrecht

Ranglijst

In de tweede divisie degradeert de nummer 18 en spelen de nummers 16 en 17 play-offs om handhaving. GVVV is de hekkensluiter met 19 punten. ASWH is de nummer zeventien. Die ploeg heeft hetzelfde aantal punten, maar een beter doelsaldo.
Zo'n klap hebben we al een paar keer gehad
Justin Spies

Geen goede wedstrijd

"Ik vond het onze minste wedstrijd tot nu toe", blikte trainer Gery Vink terug op het duel. "Het was voor de neutrale toeschouwer niet om aan te gluren. We krijgen die 0-1 tegen vlak voor rust, en dat doet wat met onze ploeg."
GVVV-trainer Gery Vink in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
GVVV-er Justin Spies wilde het geen kansloze nederlaag noemen. "We begonnen nog wel redelijk, maar we kregen een klap door die treffer vlak voor rust", zegt de spits. "Zo'n klap hebben we al een paar keer gehad."
De oefenmeester zegt in de rust boos te zijn geworden op zijn ploeg. "We zijn in de tweede helft iets aanvallender gaan spelen. Maar we leiden te makkelijk balverlies. In de counter waren we heel kwetsbaar", aldus Vink.
Justin Spies in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
Spies zag dat hij en zijn ploeggenoten vrij weinig creëerden. "Wij komen beter in onze kracht tegen een ploeg die opbouwt. Dan kunnen we vanuit de omschakeling kansen creëren. We gaan er alles aan doen om erin te blijven."
GVVV – Scheveningen: 0-2

44' Mike de Niet (0-1)
64' Mike de Niet (0-2, pen)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.