Van der Kooij en Loenen genomineerd voor VVON-award

© Orange Pictures_bewerking RTV Utrecht
Utrecht/Woerden - Hercules-trainer René van der Kooij en zijn Sportlust'46-collega Patrick Loenen zijn genomineerd voor de titel beste amateurtrainer van het district West 1. De twee hebben concurrentie van Gertjan Tamerus van Koninklijke HFC.
In het juryrapoport van de VVON, de vereniging van oefenmeesters, wordt Van der Kooij geprezen om zijn aamvallende stijl en om het feit dat hij veel eigen jeugd inpast. Met Hercules staat hij momenteel vierde in de derde divisie B.
Patrick Loenen, die komende zomer de transfer maakt naar Spakenburg, is volgens de VVON een trainer die altijd op zoek naar balans. Om goed aan te kunnen vallen moet je ook goed verdedigen.
In het district oost is voormalig Hercules-trainer Eric Speelziek, die nu bij Sparta Nijkerk werkt één van de genomineerden. In west 2 maakt Dogan Corneille, ex-speler en zeer kortstondig trainer van IJsselmeervogels kans op de award. Ook in zuid 1 is een oud-speler van IJsselmeervogels genomineerd: Houtenaar Dennis van der Steen, momenteel trainer van VV Sliedrecht.
In de periode tussen 21 mei en 6 juni reiken de zes districten hun awards uit.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.