Jong FC Utrecht verliest in vermakelijke wedstrijd van VVV Venlo

© FC Utrecht
Utrecht - Jong FC Utrecht heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. Op Zoudenbalch werd het in een doelpuntrijk duel tegen VVV Venlo 2-3. De ploeg eindigt daardoor als achttiende in de eerste divisie.
VVV Venlo kwam in de 19de minuut op voorsprong via Nick Venema. Lang konden de Venlonaren niet van de voorsprong genieten, want vier minuten later tekende Mees Rijks al voor de 1-1. Mitchell van Rooijen bepaalde de ruststand in de 33e minuut op 1-2.
Saillant detail is dat daarmee alle doelpunten tot dan toe een Utrechts tintje hebben. Venema staat onder contract bij FC Utrecht, maar wordt door VVV Venlo gehuurd. Van Rooijen speelde eerder meer dan zeventig wedstrijden voor Jong FC Utrecht voordat hij naar het zuiden vertrok.

Tweede helft

Ook in de tweede helft wisten beide ploegen weer het net te vinden. Mohamed Mallahi scoorde namens Jong FC Utrecht in de 51ste minuut de 2-2. Maar iets meer dan tien minuten later zette Sven Braken de uitploeg opnieuw op voorsprong. Daarna wisten de Utrechters niet meer voor een derde keer langszij te komen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.