Sportlust'46 heeft geen moeite met Hoek: 'We winnen ook van FC Lisse'

Woerden - In de derde divisie A heeft Sportlust'46 geen fout gemaakt op bezoek bij Hoek. De Woerdenaren waren met 0-4 de baas in Zeeland.
Sportlust'46 speelde een goede eerste helft. Dat betaalde zich uit in twee treffers. In de 27e minuut en de 31e minuut wist Mark van der Weijden te scoren. De clubtopscorer bracht hiermee zijn doelpuntentotaal op 23.
Nadat Zakaria Issarti nog een grote kans had op de 0-3 was het in de 43e minuut alsnog raak. Issarti gaf de assist, Wessel Meiring zette de 0-3 ruststand op het scorebord. In de tweede helft hoefde Sportlust het duel alleen maar uit te spelen. Twee minuten voor tijd wist Fouad Belarbi nog wel de 0-4 te maken.

Ranglijst

Met nog vijf wedstrijden op het programma staat Sportlust'46 tweede in de derde divisie A. Koploper FC Lisse heeft vijf punten meer. Volgende week staan Sportlust'46 en FC Lisse tegenover elkaar.

Vertrouwen richting FC Lisse

Trainer Patrick Loenen was tevreden over de winst. "Ik vond ons de eerste helft heel prima spelen. We waren heel geduldig", aldus de oefenmeester die met vertrouwen toeleeft naar de clash met koploper FC Lisse van volgende week. "Ik denk dat we die gaan winnen. Dan brengen we het gat naar twee punten."
En dat vertrouwen heeft Loenen niet zomaar. "We spelen de laatste vier weken heel overtuigend. We doen hele logische dingen", aldus Loenen. "Een ploeg moet van goede huize komen om ons te kloppen."
Bij Sportlust beleefde Thomas Heideman zijn rentree na een auto-ongeluk. "Daar heb ik acht weken last van gehad. Het gaat de goede kant op maar conditioneel moet het beter. Ik heb ook nog vrij veel last van mijn nek gehad", aldus Heideman. "Dat ik vandaag weer 25 minuten speel is lekker."
Hoek – Sportlust'46: 0-4

27' Mark van der Weijden (0-1)
31' Mark van der Weijden (0-2)
43' Wessel Meiring (0-3)
88' Fouad Belarbi (0-4)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.