Spakenburg breek contract Floris van der Linden open

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft het contract van Floris van der Linden opengebroken. De 26-jarige centrumspits staat hierdoor tot minimaal medio 2024 onder contract bij de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg die uitkomen in de tweede divisie.
Van der Linden is aan een uitstekend seizoen bezig, waarin de teller momenteel op 25 competitiegoals en 3 treffers in het KNVB-bekertoernooi staat. Indrukwekkende cijfers die niet onopgemerkt zijn gebleven bij enkele nederlandse als ook bij enkele buitenlandse clubs.
"Floris heeft deze interesse bij ons kenbaar gemaakt, waarna we snel met elkaar zijn gaan zitten om de opties te bespreken", aldus de technische commissie van Spakenburg. "Dat heeft ertoe geleid dat we snel tot overeenstemming zijn gekomen om het contract van Floris open te breken en te verlengen tot medio 2024. Gezien zijn onbetwiste kwaliteiten en zijn rol als sterkhouder binnen onze selectie zijn we zeer tevreden dat Floris langer ons Blauwe shirt zal blijven dragen."
Floris van der Linden: "Nadat ik aangegeven heb dat er interesse was, zijn we gelijk in gesprek gegaan en we waren er heel snel uit. Ik het bij Spakenburg uitstekend naar mijn zin en ben heel blij dat ik met twee jaar verlengd heb."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.