GVVV verslaat De Treffers, oude bekende doet IJsselmeervogels pijn

GVVV-trainer Gery Vink
GVVV-trainer Gery Vink © Orange Pictures
Veenendaal - In de tweede divisie heeft GVVV met 2-0 gewonnen van De Treffers. IJsselmeervogels ging in dezelfde competitie met dezelfde cijfers onderuit bij Katwijk.

Ranglijst

GVVV staat voorlaatste en de Veenendalers weten al waar ze aan toe zijn: het spelen van nacompetitie om lijfsbehoud. IJsselmeervogels is de nummer veertien. De Rooien zijn nog niet helemaal veilig. Het gat met nummer zestien Kozakken Boys is acht punten maar die ploeg heeft nog drie duels op het programma staan.

Burgering de held voor GVVV

Het was Byron Burgering die de doelpunten maakte namens GVVV. In de 33e minuut wist hij met een lobje de 1-0 in het doel te werken tegen de ploeg van de Utrechtse trainer Gert Kruys.
In de blessuretijd was het opnieuw Burgering die scoorde namens GVVV. In de vijfde minuut van de extra tijd maakte hij de 2-0 en daarmee zijn twaalfde treffer van het seizoen.
GVVV - De Treffers: 2-0

33' Byron Burgering (1-0)
90+5' Byron Burgering (2-0)

El Azzouti doet oude ploeg pijn

Bij het duel tussen Katwijk en IJsselmeervogels al vrij snel de 2-0 eindstand op het scorebord. In de achtste en twaalfde minuut scoorde Ahmed El Azzouti tegen zijn oude ploeg. El Azzouti ruilde afgelopen zomer De Vogels in voor Katwijk.
IJsselmeervogels wist aanvallend niet veel te brengen tegen Katwijk. Dat had mede te maken met de disciplinaire schorsing van Danny van den Meiracker waardoor de spits bij het duel ontbrak.
Katwijk - IJsselmeervogels: 2-0

8' Ahmed el Azzouti (1-0)
12' Ahmed el Azzouti (2-0)