FC Breukelen neemt eerste horde voor handhaving: 'We hebben nog niets'

© RTV Utrecht
Breukelen - FC Breukelen is de nacompetitie voor handhaving in de 1e klasse begonnen met een overtuigende 3-0 zege op Heukelum.
Mark Kloostra vertelt hoe de zege van FC Breukelen tot stand kwam
In het eerste half uur had FC Breukelen het beste van het spel in een overigens niet hoogstaand begin. Saïd Mousslih had de grootste kans, maar wist niet te scoren, waardoor FC Breukelen en Heukelum gingen rusten met 0-0.
Na een kwartier in de tweede helft werd Mike Versloot in de ploeg gebracht bij FC Breukelen. Het bleek een gouden wissel, want bij zijn eerste balcontact schoot hij met een halve volley raak uit een hoekschop. FC Breukelen-doelman Sem van Steenis hield zijn ploeg overeind toen hij tien minuten voor tijd een schot van Benjamin Meijdam uit de kruising ranselde.
Mark Kloostra met de gouden wissels: Mike Versloot en Olivier Brandenhorst

Wonderschone goal

Invaller Olivier Brandenhorst gooide de wedstrijd vlak voor tijd op slot. Hij haalde van ruim dertig meter uit waarna de bal via de lat in de kruising belandde. In de extra tijd maakte Versloot met de 3-0 nog zijn tweede doelpunt van de middag.
Sam van Steenis: 'Blij dat ik er stond toen het er op aankwam'
FC Breukelen neemt het dinsdag op tegen De Zwerver uit Kinderdijk, dat met 3-1 won

FC Breukelen - Heukelum 3-0

60' Mike Versloot (1-0)
90' Olivier Brandenhorst (2-0)
90' Mike Versloot (3-0)