Argon stijgt naar 3e plek, Elinkwijk verrast

MIJDRECHT - In de zondag topklasse heeft Argon een mooie overwinning geboekt op Haaglandia. In Mijdrecht werd het 1-0.
Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Anton den Haan in de zesde minuut van de tweede helft.De Argonauten hadden genoeg kansen om definitief weg te lopen bij Haaglandia, maar vergaten te scoren.
Doordat nummer drie De Treffers verloor van Quick'20 neemt Argon nu de derde plaats over. De Mijdrechters hebben 36 punten uit 22 wedstrijden. De koploper in de topklasse blijft FC Oss, dat ondanks het gelijkspel toch nog een voorsprong heeft van zeven punten op de nummer twee.

ELINKWIJK

Elinkwijk heeft in de hoofdklasse A voor een verrassing weten te zorgen. De Utrechters versloegen in thuis koploper ADO'20 met 1-0. Laat in de tweede helft was het Mark van Rees die het net wist te vinden.
Elinkwijk staat op de achtste plaats met 25 punten uit achtien duels. De nieuwe koploper na vandaag is HBS met 36 punten uit twintig wedstrijden.