Jong FC Utrecht verliest van nieuwe koploper

© RTV Utrecht
Utrecht - Jong FC Utrecht was maandagavond niet opgewassen tegen een efficiënt Heracles Almelo. Drie kansen werden drie goals in de eerste helft voor de Almeloërs en daarmee was de wedstrijd gespeeld. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, het bleef dus 0-3.
Sportverslaggever René van den Berg in gesprek met trainer Darije Kalezic
In Stadion Galgenwaard scoorde de Deen Nikolai Laursen twee keer en tussendoor wist ook zijn Zweedse collega-aanvaller Samuel Armenteros een doelpunt te maken. Heracles begon als favoriet aan de wedstrijd nadat het de openingswedstrijd won met 4-0 van ADO Den Haag. Op basis van het doelsaldo neemt Heracles de koppositie over van mede-degradant PEC Zwolle.
Fabian de Keijzer maakte na vier maanden afwezigheid zijn rentree in de goal van Jong Utrecht. Hij raakte in mei geblesseerd in de wedstrijd tegen PEC Zwolle.
Door de nederlaag tegen de Almeloërs staat de beloftenploeg van trainer Darije Kalezic onderaan in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag speelt Jong Utrecht uit tegen Dordrecht.