Pessel & Boonen: 'Problemen met supporters komen door onbegrip'

© RTV Utrecht
Utrecht - Pessel & Boonen hebben zich weer vreselijk geërgerd afgelopen zondag. FC Utrecht verloor niet alleen kansloos - letterlijk volgens Appie Boonen, "Want FC Utrecht kreeg ook echt nul kansen" - van Ajax. Ook de oerwoudgeluiden van de tribunes en de vuurwerkbom zorgde voor irritatie.
Dat FC Utrecht zou gaan verliezen van de landskampioen hadden de twee zwartkijkers al voorspeld. De manier waarop volgens Paul Pessel onbegrijpelijk, "Het leek weer nergens op. Wanneer krijgen we nou weer eens het 'oude' Utrecht te zien?" Niet alleen Pessel & Boonen voelen zich steeds meer een vreemde binnen hun eigen club. Ze denken dat dit gevoel in meer geledingen voor komt. En dat dit ook wel eens de achterliggende oorzaak kan zijn van de ongeregeldheden. "Die gasten voelen zich niet meer thuis bij FC Utrecht. Het wordt tijd dat directeur Thijs van Es eens met ze in gesprek gaat, want ze voelen veel onbegrip.'
Pessel & Boonen: 'Problemen met supporters komen door onbegrip'
Pessel & Boonen is wekelijks te zien in Een Berg Sport. Het programma wordt iedere vrijdag vanaf 17.10 uitgezonden op RTV Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.