Voetbalsters Saestum beginnen competitie met gelijkspel, ook bekerloting regioclubs bekend

© Simone de Vette
Zeist - De voetbalsters van Saestum zijn het seizoen in de topklasse begonnen met een gelijkspel tegen ACV. De Zeistenaren zette in de laatste minuut van de wedstrijd de 1-1 eindstand op het scorebord.
Na 69 minuten voetballen kwam Saestum, vorig seizoen zonder te verliezen kampioen geworden, op 0-1 achterstand. In de 90e minuut zorgde Amber Visscher ervoor dat de ploeg uit Zeist nog een punt pakte door de 1-1 te maken.

Bekerloting

Na het duel met ACV vond in de kantine van Saestum de loting plaats van de tweede ronde van de KNVB Beker. Speelsters Lisa Zwaan van Saestum en Isabella Slump van ACV verrichtten de loting onder toeziend oog van Mitchell Zwart van de KNVB.
Saestum heeft nog 2 teams in competitie: Vrouwen 1 heeft een uitduel geloot tegen Klarenbeek Vr1 en Vrouwen 2 gaat een thuiswedstrijd spelen tegen Oranje Nassau Vr1. Ook de vrouwen van Hoogland zitten nog in het bekertoernooi. Zij hebben een uitduel tegen FC Berghuizen voor de boeg.
De volgende bekerronde vindt plaats in het weekend van 22 en 23 oktober.