KNVB Beker: Sportlust'46 - FC Utrecht gepland op donderdag 20 oktober

© RTV Utrecht
Bunschoten-Spakenburg - Sportlust'46 en FC Utrecht gaan het op donderdag 20 oktober tegen elkaar opnemen in de eerste ronde van de KNVB Beker. Het duel tussen de derde divisionist uit Woerden en de eredivisionist uit Utrecht zal op Sportpark Cromwijck beginnen om 18.45 uur.
Naast het duel tussen de regiogenoten Sportlust'46 en FC Utrecht zijn er nog drie clubs uit de provincie Utrecht actief in de eerste ronde van het bekertoernooi.

Spakenburg - TEC

Het duel tussen tweededivisionisten Spakenburg en TEC wordt gespeeld op woensdag 19 oktober.
Er wordt tussen Spakenburg en TEC op Sportpark De Westmaat om 20.00 uur afgetrapt. Bij TEC staat voormalig FC Utrecht-speler en Amersfoorter Hans van de Haar aan het roer. Voor hem wordt het een weerzien met zijn oude club. Hij was in het verleden hoofdtrainer bij Spakenburg.

GVVV - FC Den Bosch

Het Veenendaalse GVVV (derde divisie) ontvangt op dinsdag 18 oktober eerstedivisionist FC Den Bosch.
Dat duel begint eveneens om 20.00 uur. Ook daar is een weerzien. Middenvelder Barry Maguire, die 67 keer het shirt van FC Utrecht droeg, maakte deze zomer de overstap van FC Den Bosch naar GVVV.

Hercules wijkt voor duel met NAC uit naar Zoudenbalch

Eerder deze week werd al bekend dat het bekerduel van Hercules ook op 19 oktober gespeeld gaat worden. De Utrechtse derde divisionist speelt vanaf 20.00 uur op Sportcomplex Zoudenbalch tegen eerstedivisionist NAC Breda. Hercules kan vanwege de te slechte lichtinstallatie niet op Sportpark Voordorp, normaliter de thuisbasis, spelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.