Gery Vink blijft tot half 2025 hoofdtrainer GVVV

GVVV-trainer Gery Vink
GVVV-trainer Gery Vink © Orange Pictures
Veenendaal - Gery Vink blijft tot half 2025 de hoofdtrainer van GVVV. Dat zijn de trainer en Veenendaalse club vandaag overeengekomen. Vink werd een klein jaar geleden hoofdtrainer bij de club toen Jochem Twisker opstapte en zijn manier van werken heeft een positieve indruk gemaakt, zo laat de club weten.
Vink zegt dat de warme omgeving, betrouwbaarheid en bereidheid van de mensen om hem heen vorig seizoen voor een bovengemiddelde prestatie hebben gezorgd: "Maar helaas hebben we het heilige doel niet behaald. Ik heb wel vanaf het begin direct aangegeven dat als ik ergens voor ga, de belangen in het proces zo moeten zijn dat we ergens naartoe kunnen werken. Daar heb ik een aantal keer overgesproken, dat kun je niet in een halfjaar realiseren", aldus Vink.

Schwung

Volgens Technisch manager Rob de Boer heeft Vink 'schwung' in het elftal teruggebracht: "Het is een trainer die veel eist van zijn groep, maar dat levert onzes inziens ook het gewenste resultaat op. Er staat een frisse groep die vol voor promotie wil gaan. De spelersgroep is zeer te spreken over de trainingsaanpak van Gery Vink. De verlenging is daar dus een logisch gevolg van", aldus De Boer.
Morgen speelt de club de derby tegen buurman DOVO.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.