Trieste aftocht GVVV-clubman Adnane in derby: 'Enkel maakte rare beweging'

© Geert Lommers
Veenendaal - De Veenendaalse derby tussen GVVV en DOVO is uitgedraaid op een trieste aftocht voor Taoufik Adnane. De ervaren GVVV-speler raakte al na drie minuten geblesseerd aan zijn enkel en moest meteen het veld verlaten.
Adnane over zijn wissel: "Bij elke stap kreeg ik een steek, ik kon alleen een wissel aanvragen"
Na zijn blessure probeerde Adnane het nog wel even, maar hij moest uiteindelijk in tranen van het veld. Veel ploeggenoten en ook scheidsrechter Sander de Brito Roque kwamen Adnane troosten, waarna hij gewisseld werd en Anthony Berenstein voor hem in de plaats kwam.
De 36-jarige verdediger, die in twee periodes al meer dan 300 officiële wedstrijden speelde voor GVVV, heeft net als heel Veenendaal meer dan twaalf jaar moeten wachten op de derby van Panhuis.
Ik heb in de dug out alleen maar lopen zweten en juichen, het was heel spannend
Taoufik Adnane was erg betrokken bij zege
"Het was echt een harde tackle en mijn enkel maakt een rare beweging, er kwam ook gelijk bloed bij", vertelde Adnane na afloop. "Bij elke stap kreeg ik een steek. Ik kon alleen een wissel aanvragen. Dat is heel erg zuur."
"Ik werd ook echt emotioneel in de dug out. Maar dat is nu eenmaal voetbal. Ik had de derby graag willen uitspelen, maar we moesten ook winnen. En dat hebben we gedaan", lacht hij na de 3-1 zege. "Vanavond zal de pijn wel wegtrekken en dan kijken we al naar volgende week."
Ondanks dat hij meteen na zijn wissel ging douchen, heeft Adnane zich nog in in het zweet gewerkt daarna. "Ik heb in de dug out alleen maar lopen zweten en juichen, het was heel spannend. Ik kan volgens mij weer gaan douchen", grapt hij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.