Rodny Hofman (DOVO) per direct gestopt: 'Ik wil niet wegkwijnen op de bank'

© DOVO, bewerking RTV Utrecht
Veenendaal - Rodny Hofman is per direct vertrokken bij DOVO. De middenvelder van de derdedivisionist uit Veenendaal vindt dat hij te weinig speelminuten krijgt. "Ik wil niet wegkwijnen op de bank."
De 34-jarige Hofman keerde in januari terug bij DOVO, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Na een kort uitstapje naar RKC Waalwijk speelde hij tussen 2007 en 2010 in het eerste elftal van DOVO. Daarna speelde hij bijna 250 wedstrijden voor buurman GVVV. Na uitstapjes naar Alverna en TEC sloot hij vorig seizoen weer aan bij zijn oude club DOVO.
Door een knieblessure miste hij de slotfase van dat memorabele seizoen. Inmiddels is hij weer fit, maar blijft het aantal speelminuten beperkt. “Daar wringt de schoen”, zo verklaart hij zijn besluit. “Ik verschil van mening met de trainer over mijn speelminuten. Natuurlijk, het team draait goed en dan heb je als bankzitter niet veel te willen. Dat snap ik allemaal”, zo vervolgt hij. “Desondanks worden mijn kwaliteiten, voor mijn gevoel, te weinig gebruikt. Wegkwijnen op de bank is niks voor mij en het is ook niet goed voor het team.”

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.