DOVO weet twee verdedigers flink langer te binden

Lars Rebergen en Max den Boer
Lars Rebergen en Max den Boer © Arjenne Niessink
Veenendaal - De contracten van verdedigers Lars Rebergen en Max den Boer zijn bij derdedivisionist DOVO opengebroken en verlengd. De twee spelers, afkomstig uit de jeugd van de Veenendaalse club, liggen nu tot en met medio 2025 vast.
De 21-jarige Rebergen kwam op 5-jarige leeftijd bij DOVO. Tussen 2016 en 2021 kwam hij uit voor NEC uit Nijmegen. Sinds zijn terugkeer in Veenendaal heeft hij het goed naar zijn zin. "Wat mij betreft speel ik nog minstens 10 jaar voor DOVO. Dit is mijn club. Ik heb het heel goed. Het doel is om mezelf nog verder te ontwikkelen en samen met het team stappen omhoog te blijven maken", vertelt op hij de website van DOVO.
Ook de 20-jarige Den Boer is blij met zijn contractverlenging. "Ik ben enorm blij met de waardering die DOVO hiermee naar mij uitspreekt. Ik ben supertrots om in DOVO 1 te mogen spelen. Ik vind de interactie met de supporters prachtig en ben hier nog lang niet klaar."
DOVO gaat op dit moment aan de leiding in de derde divisie A. Komende zaterdag spelen de Veenendalers tegen Hoek. Dat duel is via verslaggever Arnold Schenk live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht (93.1FM).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.