Live op Radio M: Hercules kan tweede plaats pakken

© Orange Pictures
Utrecht - In de derde divisie speelt Hercules vanmiddag een rechtstreeks duel om de tweede plaats. HSC'21 uit Haaksbergen heeft evenveel punten als Hercules maar staat op doelsaldo tweede. Hercules is vierde. Ook VVSB (3e), OSS'20 (5e) en Blaauw Geel'38 (6e) hebben 18 punten.
De vijf ploegen met 18 punten staan vooralsnog een straatlengte achter op ADO'20. De ploeg uit Heemskerk, die vorig seizoen in de blessuretijd van de laatste wedstrijd Hercules van de titel afhield, heeft liefst 10 punten meer dan de vijf achtervolgers.
Maar het seizoen is nog lang, en ook ADO'20 zal een keer punten gaan morsen. Voor Hercules is het dus zaak om het gat niet nog groter te laten worden. Daarom is winst HSC'21 van groot belang voor de ploeg van trainer René van der Kooij, die geen afwezigen kent door blessures of schorsingen.
Hercules is dit seizoen op eigen veld nog ongeslagen. Het won drie keer en het speelde twee keer gelijk. Tegen HSC'21 verloren de Utrechters slechts één keer op eigen veld. Alleen de allereerste ontmoeting tussen beide ploegen, in november 2014, eindigde in een zege voor de bezoekers.

Hercules - HSC'21 begint vanmiddag om 14.00 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. In dat programma uiteraard ook volop aandacht voor PSV - FC Utrecht.

Verder hoort u flitsen van Orion - Hoogland in de 4e divisie, en van Kampong - Rotterdam in de hoofdklasse hockey.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.