Waterpoloërs UZSC doen goede zaken, ZPC Amersfoort verliest ook derde wedstrijd van competitie

© RTV Utrecht
Utrecht, Amersfoort - De mannen van waterpolovereniging UZSC uit Utrecht hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen in winst om weten te zetten. Tegen het Eindhovense PSV sleepten ze een nipte overwinning uit het vuur: 10-9.
Door de overwinning staan de Utrechters voorlopig op een tweede plaats in de eredivisie. Net als de Polar Bears hebben ze nu zes punten gehaald uit twee wedstrijden, maar het doelsaldo van de waterpoloërs uit Ede is net iets beter.

ZPC Amersfoort

Waar de Utrechtse club momenteel bovenin de ranglijst bivakkeert, loopt het bij ZPC Amersfoort een stuk minder voortvarend dit seizoen. In een uitwedstrijd tegen ZVL-1886 Center uit Leiden verloor het team met ruime cijfers: 14-7.
Het is alweer de derde nederlaag op rij voor de Amersfoorters, waardoor de club laatste staat met nul punten uit drie wedstrijden.

De vrouwen van UZSC

Waar de mannen al een aantal wedstrijden achter de kiezen hebben, begon het eredivisieseizoen voor vrouwen vandaag pas. Ook daar is UZSC goed aan het seizoen begonnen. Tegen De Ham wonnen de Utrechtse dames overtuigend: 7-15.
Daardoor voeren zij momenteel de ranglijst aan met drie punten. Evenveel overigens als Het Ravijn en ZV De Zaan, maar met een iets beter doelsaldo dan die clubs.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.