Florian Wolf: 'Clubs hebben gebeld, maar had in mijn hoofd om te verlengen bij DOVO'

Florian Wolf
Florian Wolf © RTV Utrecht
Veenendaal - Trainer Florian Wolf heeft ondanks interesse van andere amateurclubs besloten zijn contract te verlengen bij DOVO. En dat in de week dat IJsselmeervogels en Spakenburg aankondigden dat ze niet verder gaan met hun huidige trainer...
Florian Wolf: "Wil met DOVO graag stap maken naar de tweede divisie"
"Ik heb het honderd procent naar mijn zin", vertelde de coach van de Veenendalers zaterdag tegen RTV Utrecht. Wat zegt het dat Wolf verlengt bij DOVO in een opmerkelijke week met trainersnieuws uit Spakenburg? "Je kan eruit opmaken dat wel clubs gebeld hebben, maar dat ik daarvoor al in mijn hoofd had om te verlengen. Los van het niveau."
Wolf is blij met de laatste ontwikkelingen bij derdedivisionist DOVO. "Als je kijkt naar vorig jaar, zijn we er niet alleen in gebleven... We konden toen in de zomer pas op het laatst dingen doen. Dit jaar hebben we veel contracten al vroeg verlengd. Dan kunnen we gericht kijken naar volgend seizoen, zodat we het beter kunnen opvullen", legt hij uit.
De ambitie voor de tweede divisie is er bij de hoofdtrainer zelf wel. "Maar laten we eerst een goed seizoen draaien. Het belangrijkste is dat we aan de hand van de huidige selectie verder gaan kijken. Ik wil die stap wel maken naar de tweede divisie, maar dan wel graag met DOVO. Daarom ben ik ook gebleven", is Wolf duidelijk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.