Hockeysters SCHC zetten zegereeks voort bij HDM, Kampong wint na ontslag coach knap bij Bloemendaal

Kyra Fortuin maakte de winnende
Kyra Fortuin maakte de winnende © Orange Pictures
Bilthoven, Utrecht - De hockeysters van SCHC hebben HDM verslagen. De Bilthovense vrouwen waren in Den Haag met 2-1 de baas. Kampong, dat de eerste wedstrijd speelde na het ontslag van coach Fleur van der Kieft, wist op bezoek bij Bloemendaal ook met 2-1 te winnen.
SCHC gaat aan kop in de hoofdklasse met het maximale aantal van 27 punten uit negen wedstrijden. Kampong heeft na negen duels zeven punten. De Utrechtse ploeg staat tiende maar is ingelopen op nummer negen Bloemendaal.

SCHC wint met 2-1

Na 20 minuten hockeyen kwam SCHC op 1-0 voorsprong via Trijntje Beljaars. Maar een minuut later was het alweer 1-1 via een doelpunt van HDM-er Dymph Luttge.
De winnende treffer van SCHC kwam in de 42e minuut op naam van Kyra Fortuin.

Knappe zege Kampong

Na iets meer dan een half uur spelen kwam Kampong op achterstand. Bloemendaal speelde beter en via Demi Hilterman werd het 1-0.
Na de tegentreffer kwam Kampong beter in de wedstrijd. Namens de Utrechtse hockeysters was het Bente van der Veldt die twaalf minuten voor tijd voor de 1-1 zorgde. Niet veel later werd het ook 2-1 voor Kampong. Delfina Merino wist namens de Utrechters de bal bij de tweede paal binnen te tikken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.