UZSC maakt geen fout tegen Het Ravijn, ZPC Amersfoort wint regioderby van De Linge/PCG

UZSC-er Luuk Gielen scoorde er op los
UZSC-er Luuk Gielen scoorde er op los © Orange Pictures
Provincie Utrecht - De waterpoloërs van UZSC hebben in eigen bad afgerekend met Het Ravijn. De Utrechters waren met 17-11 de baas over de nummer acht van de competitie. ZPC Amersfoort wist de regioderby tegen De Linge/PCG uit Leerdam met 17-12 te winnen.
UZSC staat met tien punten uit vier duels tweede in de eredivisie. AZC gaat met hetzelfde aantal punten aan de leiding. ZPC Amersfoort staat zevende met vier punten. De Linge/PCG is de puntloze hekkensluiter.

UZSC wint eenvoudig

Bij rust stond UZSC nog met 7-5 voor. In de laatste twee periodes wist de ploeg van coach Johan Aantjes er een ruime overwinning van te maken. Topscorer aan de zijde van UZSC was Luuk Gielen met zes treffers.

ZPC Amersfoort wint regioderby

Bij rust had ZPC Amersfoort al een voorsprong van drie treffers op De Linge/PCG: 5-8. Die marge werd in de derde periode verdubbeld tot 9-15. In het laatste kwart scoorde beide ploegen nog tweemaal.
Aan de zijde van de Amersfoorters wisten Sebastiaan van Mil, Max van der Werve en Jorren Hanselaar vier keer te scoren. Victor Visser scoorde vier keer namens De Linge/PCG.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.