Utrechtse topscorerslijst: Waterink met tien treffers alleen aan de leiding

Blijdschap bij Tim Waterink en zijn ploegenoten
Blijdschap bij Tim Waterink en zijn ploegenoten © Orange Pictures
Utrecht - Hercules-spits Tim Waterink heeft de dubbele cijfers te pakken. De aanvaller maakte dit weekend zijn tiende treffer en hierdoor gaat hij alleen aan de leiding in de Utrechtse topscorerslijst.
Waterink scoorde namens Hercules de 0-4 tegen OSS'20. Ploeggenoot Rogier Benschop maakte een hattrick en staat hierdoor op vier doelpunten.
In de lijst hebben wat verschuivingen plaatsgevonden. Mo Bendadi is de nummer drie geworden doordat hij dit weekend namens Sportlust'46 één van de drie penalty's van zijn ploeg wist te verzilveren.
Ook FC Utrecht-spits Tasos Douvikas is geklommen door zijn knappe treffer tegen Heerenveen. Eemdijk was de laatste weken niet vertegenwoordigd in de top van het klassement. Maar door zijn twee doelpunten van dit weekend tegen dat Yannick Bouw dit weekend tweemaal scoorde is hij met zes treffers in de lijst te bewonderen.
De Utrechtse topscorerslijst per 31 oktober 2022
De Utrechtse topscorerslijst per 31 oktober 2022 © RTV Utrecht

Alleen doelpunten gemaakt bij een club uit de provincie Utrecht in de reguliere competitie, van de eredivisie tot en met de vierde divisie, tellen mee in de Utrechtse topscorerslijst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.