FC Utrecht: ongewijzigde basiself tegen FC Groningen

Utrecht - Voor de derde keer op rij start FC Utrecht zondag met dezelfde elf spelers. Trainer Henk Fraser heeft na de zeges op Sparta en Heerenveen geen reden om te wisselen. "Al moeten we nog wel de zaterdagtraining afwachten", zei Fraser vrijdagmiddag na de training. "Maar in principe is het wel de intentie."
"Je wilt kijken naar bepaalde vastigheden", zegt Fraser. "En we willen uiteraard wat beter gaan voetballen. Daar zijn we keihard mee bezig."
Henk Fraser blikt vooruit op FC Utrecht - FC Groningen
Met FC Groningen treft FC Utrecht een wisselvallige ploeg. Twee weken geleden won de ploeg in eigen huis van PSV, een week na die zege volgde een zielloze 0-0 tegen Emmen. "Ik denk dat heel veel ploegen nog steeds wisselvallig zijn." Fraser denkt ook wel dat het wat uitmaakt of je Groningen thuis treft of uit. "Ik denk wel dat het veel uitmaakt of je gesteund wordt door je thuispubliek."
De Utrecht-trainer kent de kracht van FC Groningen. "Zij hebben spelers die vaardig zijn, die dynamisch zijn, die snelheid hebben. En ze hebben ook spelers die goed in de passing zijn. Dus daar moeten we wel voor waken. Maar er liggen zeker ook kansen."

FC Utrecht-FC Groningen begint zondag om 12.15 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.