VV Utrecht boekt knappe zege, Handbal Houten herstelt zich

VV Utrecht
VV Utrecht © Fotostudio RedGreenBlue
Houten - Utrechtse volleyballers, handballers en badmintonners op landelijk niveau kwamen gisteravond in actie. Hieronder een overzicht van de wedstrijden en de stand.

Volleybal

De volleyballers van Taurus gingen hard onderuit tegen koploper Dynamo. De eindstand in Houten was 0-3 (21-25, 22-25, 19-25). De Houtenaren zijn gezakt naar de zevende plaats in de eredivisie en verzamelden elf punten in zeven wedstrijden.
De volleybaldames van VV Utrecht beleefden een betere avond. Wat heet. De Utrechters waren met 0-3 de baas over Apollo 8, dat de koppositie kwijtraakte. De sets eindigden 19-25, 25-27 en 25-27. VV Utrecht staat vierde in de eredivisie met negen uit vier.

Handbal

Handbal Houten heeft zich gerevancheerd van de nederlaag van vorige week. De Houtenaren wonnen ruim met 41-24 van Hercules, de nummer twaalf van de eredivisie. Handbal Houten blijft tweede op de ranglijst met veertien uit acht. De ongeslagen koploper BFC heeft twee punten meer.

Badminton

De badmintonners van BC Amersfoort hebben uitgehaald tegen Hoorn. De Amersfoorters zegevierden met 7-1. BC Amersfoort staat zesde in de eredivisie met 36 uit acht. Hoorn staat negende en voorlaatste met 12 punten uit eveneens acht duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.