Hercules vergeet te scoren en verliest: 'Deze verwacht je niet'

© RTV Utrecht
Utrecht - Hercules heeft in de derde divisie A na zeven wedstrijden zonder nederlaag weer eens verloren. De Utrechters gingen op eigen veld met 0-2 onderuit tegen JOS Watergraafsneer.
Verslaggever Arnold Schenk over de nederlaag van Hercules
Hercules leverde het betere spel af. Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van JOS Watergraafsmeer. De bezoekers deden hier en daar wat terug vanuit de counter.
Twaalf minuten voor tijd was het niet Hercules dat tot scoren kwam maar JOS Watergraafsmeer. Richmond Bossman schoot de 0-1 op het scorebord. Vlak voor tijd werd het ook nog 0-2. Nigel Hardenberg bepaalde de eindstand.

Ranglijst

Hercules staat derde op de ranglijst. De Utrechters hebben 24 punten. Koploper ADO'20 heeft 37 punten.

Hercules baalt

"Tegen zulke ploegen moet je scherper zijn. We speelden te snel vooruit en daardoor hadden we balverlies", zei trainer René van der Kooij na afloop. "Deze verwacht je niet. Normaal hebben we niet veel problemen met deze ploeg."
Hercules-trainer René van der Kooij: 'We creëerden minder dan in andere wedstrijden'
Marijn Ploem baalde ook. "De vorige nederlaag is alweer even geleden", zei de voetballer. "We hadden de meeste moeite met onszelf. We waren slordig, ballen kwamen niet aan. Het lukte ons niet om ze kapot te spelen."
"We staan weer met de benen op de grond", aldus Van der Kooij. Ploem hoopt dat ze van de nederlaag leren. "We waren thuis nog ongeslagen, die statistiek kan nu de prullenbak in. We moeten ons herpakken."
Marijn Ploem in gesprek met verslaggever Arnold Schenk

Hercules – JOS Watergraafsmeer: 0-2

78' Richmond Bossman (0-1)
89' Nigel Hardenberg (0-2)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.