IJsselmeervogels onderuit bij Noordwijk: 'Vond ze matig, daar verliezen wij dan van'

Noordwijk - IJsselmeervogels (geel-zwart)
Noordwijk - IJsselmeervogels (geel-zwart) © RTV Utrecht
Bunschoten - IJsselmeervogels heeft het duel in de tweede divisie tegen Noordwijk verloren. De Rooien gingen in het uitduel met 2-0 onderuit.
Verslaggever Arnold Schenk over de nederlaag van IJsselmeervogels
IJsselmeervogels kwam al vroeg op achterstand. Namens de thuisploeg wist Emiel Went in minuut acht de score te openen: 1-0. Na 25 minuten voetballen kwam ook de 2-0 op het scorebord. Teun Zethof kopte uit een vrije trap raak.
In de tweede helft kwam IJsselmeervogels beter in de wedstrijd. Ook probeerde De Rooien met een slotoffensief nog iets te bewerkstelligen. Dit lukte niet. Het bleef 2-0 voor voor Noordwijk.

Ranglijst

IJsselmeervogels zakt door de nederlaag van de dertiende naar de vijftiende plek.

Teleurstellende middag

"Dit is een teleurstellende middag", sprak trainer Gert Peter de Gunst na afloop. "We kwamen al snel op 2-0 achterstand. Daarna hebben we nog alles eraan gedaan om het goed te maken. Maar we waren in de eindfase niet goed genoeg."
Ook Bradley Martis noemde het een teleurstelling. "Hier moeten we ons overheen zetten. We hebben bij vlagen goed spel gecreëerd. De kansen waren er maar ze gingen er niet in."
Trainer Gert Peter de Gunst in gesprek met verslaggever Arnold Schenk
"Je verliest met 2-0 van een ploeg die zeker niet beter was", zei De Gunst. "Ik vond ze heel matig. En daar verliezen wij van. Het spelletje is veel leuker als je punten pakt en wint."
Martis stipt de positieve punten aan. "Onze voetbalkwaliteiten komen steeds meer naar boven", aldus de voetballer die met zijn ploeg dit seizoen tegen degradatie zal moeten strijden. "We zijn wel een ploeg die onder druk kan presteren. We zijn echt een team en strijden voor elkaar."
Bradley Martis blikt terug op de nederlaag

Noordwijk – IJsselmeervogels: 2-0

8' Emiel Wendt (1-0)
29' Teun Zethof (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.