Districtsbeker: Pijnlijke uitschakeling DHSC, Eemdijk komt goed weg tegen derdeklasser

© Geert Lommers
Provincie Utrecht - Vierdedivisionist DHSC is in de tweede ronde van de districtsbeker uitgeschakeld door eersteklasser BOL. Eemdijk, ook uitkomend in de vierde divisie, wist maar net te winnen van derdeklasser Olympia.
DHSC ging op eigen veld met 1-5 onderuit. De Utrechters moesten het wel stellen zonder doelmannen Roy Turksma en Niels Willemse waardoor de doelman van de onder 17 zijn opwachting mocht maken. Het enige doelpunt van DHSC kwam op naam van Yassine Tekfaoui.
Eemdijk kwam tegen Olympia in de 36e minuut op 0-1 achterstand. In de tweede helft draaide Eemdijk de score volledig om door treffers van Jordy Ruizendaal, Jesper van Dalen en Argjend Selimi. Vlak voor tijd werd het nog spannend door de 3-2 van Olympia.
Komende zaterdag neemt koploper Eemdijk van de vierde divisie het op tegen nummer twee DHSC. Dat duel is live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht (93.1FM).