Zondagelftal DHSC na strafschoppen verder in districtsbeker

© RTV Utrecht
Provincie Utrecht - Wat de hoger aangeschreven zaterdagtak niet lukte is de zondagploeg van DHSC wel gelukt. De Utrechters overleefden de tweede ronde van de districtsbeker.

DHSC (zo) - Focus '07 4-4 (DHSC wint na strafschoppen)

DHSC rekende thuis af met Focus '07 uit Culemborg. Makkelijk ging het niet. DHSC kwam tot drie keer toe op voorsprong, maar telkens kwam Focus '07 langszij. De penalty's die na 90 minuten bij een 4-4 stand volgden vielen uit in het voordeel van DHSC. Yassine Riffi en Soufiane el Aissaoui scoorden beiden twee keer voor DHSC.

Velsen - Kampong 2 2-2 (Kampong verliest na strafschoppen)

Het tweede elftal van Kampong slaagde er niet om Velsen uit te schakelen. Dat zou een enorme stunt zijn geweest tegen de vierde divisionist. De Utrechtse reserves kwamen met 2-0 voor door goals van Nick Lentjes en Cameron Campbell. Via twee strafschoppen kwam Velsen gelijk. Het succes vanaf de stip trok de thuisploeg daarna door in de strafschoppenserie.

HSV - De Merino's 3-1

De Merino's stuntte nog in de eerste ronde door vierde divisionist Hoogland uit te schakelen. Tegen HSV eindigde het sprookje van de Veenendaalse tweedeklasser. Aron de Koning zette De Merino's in de 8e minuut nog op voorsprong. Na een kwartier was het klaar met de vreugde.

PVCV - SEW 2-2 (PVCV verliest na strafschoppen)

Ondanks een bliksemsnelle openingstreffer wist PVCV de confrontatie met mede tweedeklasser SEW niet tot een goed einde te brengen. Bishoy Shehata scoorde al na 1 minuut voor de club uit Vleuten. In de tweede helft kantelde de wedstrijd. Dankzij Joey Untied sleepte PVCV er 10 minuten voor tijd nog een strafschoppenserie uit. Die ging echter verloren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.