Zeges houden Sportlust'46 en DOVO in spoor van GVVV

DOVO-speler Guido van Dijk
DOVO-speler Guido van Dijk © Orange Pictures
Veenendaal, Woerden - Sportlust'46 en DOVO spelen nog altijd een rol in de top van de derde divisie. De ploeg uit Woerden wist op bezoek bij Harkemase Boys met 1-2 te winnen en blijft daardoor tweede, terwijl DOVO door een 2-0 zege op ASWH is geklommen naar de vierde plaats.
Door de zege blijft Sportlust'46 tweede staan in de derde divisie. Koploper GVVV won ook en dus blijft het verschil drie punten (32 om 29). ACV heeft net als Sportlust 29 punten, terwijl DOVO vierde is met 28 punten.

Mulder en Meiring laten Sportlust juichen

Vlak voor en vlak na rust sloeg Sportlust'46 toe in Friesland. Floris Mulder wist met een kopbal de 0-1 op het scorebord te zetten. Dat deed hij een minuut voor het rustsignaal.
Drie minuten na het begin van de tweede helft werd de score al verdubbeld. Het was Wessel Meiring die Sportlust'46 op een geruststellende voorsprong schoot. Joris Adams deed in blessuretijd nog wel iets terug namens Harkemase Boys, maar het bleef bij 1-2.
Jochem Twisker: "We zijn eigenlijk niet in de problemen geweest"

Harkemase Boys - Sportlust'46 (Derde divisie)

44' Floris Mulder (0-1)
48' Wessel Meiring (0-2)
90' Joris Adams (1-2)

Late goals voor winnend DOVO

Pas in de slotfase lukte het DOVO om door de muur van ASWH te breken. De bezoekers van ASWH moesten laat in de eerste helft verder met tien man, omdat Edon Fetahi twee gele kaarten, en dus rood, kreeg.
Guido van Dijk brak de ban voor de roden uit Veenendaal, door drie minuten voor tijd een vrije trap van Nick de Bondt in het doel te schieten. Zijn 1-0 was bevrijdend. Marlon Versteeg gooide het duel daarna in het slot in de blessuretijd. De eindstand was dan ook 2-0.

DOVO - ASWH (Derde divisie)

87' Guido van Dijk (1-0)
90+4' Marlon Versteeg (2-0)

Bijz.
40' Rode kaart Edon Fetahi (ASWH)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.